Kedves Látogató!


 

Hálásan köszönöm, hogy megtisztelsz érdeklődéseddel!

 

Nevem Kovács-Gaál Ildikó.

Végzettségemet tekintve jogász vagyok. Az életem úgy alakult, hogy évekkel ezelőtt elkezdtem megismerkedni különböző alternatív gyógyászati módszerekkel. Először  saját magamnak volt rájuk szüksége, majd következett a kutakodás. Kerestem az utam, miközben lépkedtem az önismeret lépcsőin. Egyet tudtam, embereknek szeretnék segíteni. 2014-ben ismerkedtem meg a hangterápiával. Részt vettem egy csoportos hangfürdőn, majd egyéni kezeléseken. A hangtálak világa azonnal beszippantott, magával ragadott. Tudtam, ezt meg kell tanulnom. Balla Tibor tanfolyamain vettem részt, de tudásomat nem tartom lezártnak, fontosnak tartom a fejlődést, ezért folyamatosan fejlesztem magam mind elméleti, mind gyakorlati szinten. Hangterápiás készletemet is újabb és újabb tagokkal bővítem. Munkám során igyekszem az eddig tanult módszereket és persze a saját tapasztalataimat beépíteni a terápiákba, minél teljesebb segítséget nyújtva. 

A hétköznapok sodrában gyakran elhanyagoljuk magunkat. Pedig egyre nagyobb szükségünk lenne arra, hogy engedélyezzünk magunknak néhány nyugalmas pillanatot, amikor megszabadulhatunk állandó feszültségeinktől. A hangtálak rezgése megnyitja az érzelmi természetedet és elküldi az „ént” egy kis sétára, hogy egy pillanatra élvezhesd a zavartalanságot. A hangtálas kezelés – legyen az egyéni, páros vagy csoportos – egy olyan folyamat, mely a belső mélységben játszódik le. Mindenki képes arra, hogy békét teremtsen önmagában, hogy belépjen a csendbe.

 

 

Célom, hogy a hangok segítségével mások életminőségének javítását és egészségfejlesztését szolgáljam.

 

„… rendszeresen föl kell hangolnod a lelkedet. Ha ez sikerül, azt érzed, hogy szereted magad. Más szóval: amíg hangolt vagy, jó élni. És másoknak is jó élni körülötted, mert belső zenéd áthangolja az ő rezgésüket is.” (Müller Péter) 

 A honlap anyagához felhasznált források:

 

Bálint Györgyi: Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés

Anneke Huyser: Singing bowl

 

www.balla-hangterapia.hu

www.rezgesterapia.hu