Relaxálni szeretnék

Az élet csupa zaj és rohanás. Sok- sok kell és megannyi muszáj. Zubogó hétköznapok gyors egymásutánja. Illanó szombatok.
Van választásod! Megállhatsz. Megkeresheted magadban a metronóm lassú, ölelő ritmusát. Teremthetsz harmóniát. Magadból, magadnak.

Relaxációs hangfürdőimet Győrben és a környező településeken érheted el egyéni vagy csoportos kezelések során. Ezeken az összejöveteleken vagy privát hangtálas meditációkon elsősorban az ellazulás, az önmagadba visszatalálás megélése és a rekreáció a cél. Lehet több, ha másra van szükséged. Lehet pontosan ennyi, ha erre vágysz.
A hangterápia eszközeként elsősorban hétfémes tibeti hangtálaim segítenek a közös zenei alámerülés során, de több egzotikus hangszerrel is találkozhatsz. Együtt megkeressük a benned zúgó ősi zengést és lelked újra megtanul szabadon repülni. Te vagy a kotta. Te vagy a dal.

Egyéni hangmasszázs és lélekfürdő

Páros vagy kiscsoportos hangmasszázs

Gyerkőcökkel HANG-olódó foglalkozás

Miidőnk baba-mama egymásra HANG-olódó

Csoportos hangfürdő és lélekmasszázs

Levendulamuzsika természetre HANG-olódó

Egyéni hangmasszázs és lélekfürdő

Szeretnéd kizárni a világot? Vágysz újra megtapasztalni az önmagaddal való egységet? Pihenni szeretnél, feltöltődni és újra „csak” megélni a pillanatot? Az egyéni hangmasszázs és lélekfürdő éppen Neked való! Gyere el, ha kiszakadnál a város dübörgéséből! Érkezz meg hangszereimmel zenélő csendedbe győrsági hangmasszázs műhelyemben.
A hétfémes hangtálaim elkísérnek és rezgéseikkel elvezetnek egy egész-séges önmagadhoz. Akár a rekreáción túlra is- ha akarod.
A kezelés időtartama kb. 30- 60 perc. Bejelentkezem!

Tudtad?

Egy hangtál elkészítése mérettől függően akár 70-80 órát is igénybe vehet, s gyakran három mesterre is szükség van az egyes munkafolyamatokhoz. Általában Indiában, Tibetben, vagy Nepálban készülnek ezek a különleges célú kovácsremekek, legtöbbször hétféle fém felhasználásával.

Azok a tálak, melyeket foglalkozásaimon használok, Nepál misztikus vidékéről érkeztek hozzám. Az edények falában ötvöződik mindaz, amiben hiszek és amire életem során támaszkodni tudok. Kalapácsütésenként került a hangszerbe az az erő és energia, amivel téged is feltölt egy- egy hangfürdő és lélekmasszázs foglalkozás.

A fémek kiválasztása sem véletlen. A tálakban megtalálható arany a Nap, az ezüst a Hold, a higany a Merkúr, a réz a Vénusz, a vas a Mars, az ón a Jupiter, az ólom pedig a Szaturnusz bolygóhoz társítható.  Minden tálnak egyedi, csak rá jellemző, karakteres alaphangja van, melyet több magasságban is képes kiadni az ütő típusától függően. Másféle hangot és rezgést tapasztalunk, ha az edény belső és mást, ha a külső felületét szólaltatjuk meg.

Páros vagy kiscsoportos hangmasszázs és lélekfürdő

Jártál már csoportos vagy egyéni hangterápiás foglalkozáson? Szeretnéd ezt az élményt megismertetni és megosztani valakivel? Esetleg mindig is vágytál kipróbálni, de szeretnéd ismerős közegben beleengedni magad az élménybe? Lehetséges!
Mindegy, hogy édesanyák vagytok kevés szabadidővel, apukák napi gondokkal vagy a munkarendetek speciális, jelentkezzetek be! Győrsági hangmasszázs műhelyemben lehetőséget biztosítok számotokra, hogy együtt megéljétek a hangtálas meditáció lélekemelő pillanatait. Idetaláltatok és ez nem lehet véletlen.
A kezelés időtartama kb. 60-90 perc. Bejelentkezünk!

Miért jó ez nekünk?

Párként, kisebb baráti társaság tagjaként, családként, illetve szülő- gyermek páros részeként, esetleg a testvéreddel a hangtálas kezelés párosan páratlan élmény. Az eddigiektől eltérő módon tapasztalhatjátok meg egymás közelségét és energiáit. Olyan érzéseket adhattok át egymásnak szavak nélkül, melyek alapjaiban változtathatják meg kapcsolatotok dinamikáját. Vannak dolgok, amiket kimondani nehéz, lélekben összekapaszkodva megélni pedig sorsfordító erejű.

Gyerkőcökkel HANG-olódó

A gyerekeknek megvan az a varázslatos képessége, hogy pillanatok alatt, akarva-akaratlan is átveszik a környezetünk rezgéseit. Természetes számukra a pillanat itt és most-ja. Minél többet engedünk át nekik a felnőttvilágból, minél többet látnak annak működéséről, annál inkább szorongani kezdenek. Terheket vesznek a vállukra. Szoronganak és félnek.
Úgy érzed, nem tudsz segíteni gyermekednek? Stresszel, gyakran túlpörög, agresszív a társaival vagy a testvéreivel? Panaszkodnak rá az óvónénik, a magatartása kettes, pedig olyan okos kisgyerek? Lehetetlen szóra bírni, olykor látszólag ok nélkül kezd hisztizni, máskor meg, mintha kicserélték volna?
Gyertek el! A foglalkozás időtartama kb. 60 perc. Bejelentkezünk!

Mire számíthatsz?

A gyerekek a foglalkozásokon nemcsak a hangszereket, hanem az azok testben keltett rezgéseit is megismerhetik. Intuitív módon kezdhetnek játékba és lehetőséget kapnak, hogy kapcsolódni tudjanak meg nem fogalmazott érzelmeikhez. A lecsendesedés során magukra figyelnek, feloldódnak, ezáltal a lelkük megkönnyebbül.

Amit tapasztalhattok akár már egyetlen foglalkozás után:

  • élénkül gyermeked fantáziavilága.
  • csökken az éjszakai ébredések száma, „megtanul” egyedül aludni.
  • csillapodik gyermeked szorongása és teljesítménykényszere.
  • csökken az agresszió, a gyermek „jól” viselkedik, könnyebben igazodik a közösségi létezés normáihoz.
  • a túlmozgásos gyerekeknél csendesebb működés jelenik meg.
  • növekvő összpontosítási képesség. A gyermek könnyebben és tovább fókuszál egy-egy témára.
  • a pozitív élmény hatására megerősödik önbizalma és nyitottabb lesz mások felé.

Miidőnk: baba- mama egymásra HANG-olódó

Gyermeket várni a világ egyik legcsodálatosabb várakozása. Tudni, hogy fejlődik benned Valaki, aki a kedvesed legjobb részét ötvözi majd magában a tiéddel, szent titok. Őrzöd, óvod, véded és várod. Néha mégis elhatalmasodik rajtad a félelem? Elkap és satuba szorítja szívedet a mi-lesz-ha? Szeretnéd neki elmondani, mennyire várod, hogy megismerhesd és hogy mennyire szereted? Szivárványbabát vársz és szükséged van némi extra érzelmi támogatásra? Köztünk a helyed! Látogass el győri csoportos baba – mama szülés előtti egymásra hangolódó hangterápiás foglalkozásaim valamelyikére, vagy foglalj időpontot Csak mi ketten! baba-mama HANG-olódóra győrsági hangmasszázs műhelyembe!
Ismerj meg más, hasonló helyzetben lévő édesanyákat! Találd meg legbensőbb kötődésedet magzatodhoz és tapasztald meg a legmélyebb összekapcsolódás éteri állapotát. Beszélj hozzá és hagyd, hogy ő is szóljon a szívedhez!
Fontos: a részvétel feltétele a várandóság betöltött 12. hete.
A foglalkozás időtartama kb.60 perc. Jelentkezem!

Mire számíthatsz?

Kutatási eredmények bizonyítják, hogy a gyermekek már magzati korban is érzékelik anyjuk érzelmi állapotát, mely így rájuk is hat. A hangtálas foglalkozásokon, hangfürdős lélekmasszázsokon egyéni vagy csoportos formában tapasztalhatod meg a babádra fókuszálás mentálisan és érzelmileg megerősítő hatását, mely a gyermeked számára is bizalmi állapotot teremt. Olyan minőségű anya-baba kommunikációs csatorna jön létre, melyen szabadon áradhatnak egymás felé érzelmeitek és gondolataitok. A tevékenységgel a baba számára pozitív érzelmi környezetet nyújtasz, magadnak pedig lehetőséget arra, hogy megértsd gyermeked legelemibb szükségleteit.

HANG-olódó csoportos hangfürdő és lélekmasszázs

Listákkal a fejedben éled az életet, ezernyi tennivalód akad és egyáltalán nem emlékszel, mikor aludtad át utoljára nyugodtan az éjszakát? Sokszor megfojt a stressz és úgy érzed, rád omlanak a feladatok? A napi rutinban elfelejtettél mosolyogni és úgy érzed, kibillentél az egyensúlyodból?
Fontos a balansz, teremtsd meg könnyedén! Jelentkezz be csoportos hangfürdő és lélekmasszázs foglalkozásra! Foglald le jegyedet erre a különleges zenei utazásra, melynek során kényelmes körülmények között kerülhetsz újra a helyedre-önmagadban. A hangfürdő során minden erőfeszítés nélkül mély relaxációs állapotba kerülsz, a tested ellazul, az elméd megpihen. Megtapasztalhatod a belső csended, a testi-lelki-szellemi harmóniát és feltöltődést. Adhatsz és kaphatsz, hiszen nincs két egyforma hangfürdő. Mindig a résztvevők aktuális energetikai állapotától függ a közös rezonancia.
A foglalkozás időtartama kb.60 perc. Bejelentkezem!

Milyen hangszerekkel találkozhatok a hangfürdő során?

A zenei alapot itt is, mint minden foglalkozás során, a tibeti hétfémes hangtálaim adják, ugyanakkor kiegészülnek néhány egyedi gyártású, kézzel munkált ősi keleti hangszerrel is. Együttes hangzásuk és egymásutániságuk teremti meg azt a dallamos rezgést, mely a hangfürdő maga.

Az öntött tibeti harangok az energiák női aspektusát jelenítik meg. A tingsha használata az embert az itt és most érzéséhez vezeti el. Felharmonikusokban gazdag, éles, tiszta, erőteljesen csengő hangjának földies, stabilizáló hatása van. Hét fém ötvözetéből áll, akárcsak a hangtálak. Található benne arany a Nap, ezüst a Hold, higany a Merkúr, réz a Vénusz, vas a Mars, ón a Jupiter, ólom pedig a Szaturnusz szimbólumaként. Felcsendül majd a koshi, egy aprólékos kézi megmunkálással készült autentikus hangszer. Az ezüsttel forrasztott hangolt hangrudaknak és az üveg nyelvnek köszönhetően szép, lírai, árnyalatokban gazdag alaphangokat, illetve magasabb felső harmonikus hangokat, dallamsorozatokat szólaltathatunk meg általa. A víz erejének megidézésére használjuk az óceán dobot, mely a bele töltött golyócskáknak köszönhetően a tenger morajlásának hangját idézi fel. Az esőbot a vízesés, vagy lehullás hangjára hasonlít, s elmossa azt, ami fáj vagy nehéz.
A lélek húrjai pendülnek a sansula által. Olyan hangszer ez, mely Afrika időtlenségét szólaltatja meg az ember szívében. Megismerheted az archaikus formájú és hangzású gongot, mely mint az örökkévalóság zenei szimbóluma megidézi a napkorong erejét és rezgéseit. Hű társa a gongnak a hangmasszázsok és lélekfürdők alatt a szintén nagymúltú sámándob, melynek repetitív ritmusai eleink hite szerint utat nyitottak a felsőbb és alsóbb világok felé. Mindkettőt egyszerre hallja a füled, a tested és az elméd. Ősi kapcsot teremtenek, hidakat lélektől lélekig. Kíváncsi vagy? Csatlakozz!

Levendulamuzsika: természetre HANG-olódó

A győrsági dombok alján, fák ölelő karjában nyílik a Sági Levendula virágoskertje. Lila lengedezés, rovarok zümmögő hada, simogató napfény és zajongó némaság hazája.
A nyári szezonban időjárás függvényében lehetőséged van arra, hogy a természetben vegyél részt egyéni vagy csoportos hangterápiás kezelésen. Ezeken a különleges hangfürdőkön vendégünk a napsugár, a szellő és a mező apraja nagyja. Archaikus lét-élmény, önmagába visszatérő kör. Kapcsolódás egymáshoz és természetanyánkhoz.
A foglalkozásokra, melyeknek időtartama kb. 60 perc, egész évben ajándékutalvány és voucher vásárolható.

Mit vigyek magammal?

A szabadtéri foglalkozásokra is érvényesek az általános tudnivalók, melyekről részletesen az Árak és tudnivalók  menüpontban olvashatsz. A legfontosabb, hogy hozz magaddal nagy mennyiségű folyadékot- lehetőség szerint vizet- és polifoamot, vagy más földre teríthető szőnyeget. Gondoskodj kényelmes ruházatról, időjárás függvényében naptejről is.