Bemutatkozom

Kovács- Gaál Ildikó vagyok, jogászból lett hangterapeuta, zenés lélekmasszőr. A szívem hangját követtem egy jóga órára, mely a hangtálazáshoz és egy teljesebb, önazonosabb élethez vezetett. Éveken át a kezemben volt mások élete akták, papírok, paragrafusok és szabályok formájában. Ismeretlenül is hatással voltam rájuk, de nem az igazi valójukra. Döntéseket hoztam, de nem mindig csak harmóniát.
A gyermekeim születése lehetőséget adott arra, hogy felismerjem az ember által nem láthatóban rejlő varázslatot és meghalljam lelkem hívó szavát. A hangtálas meditációval való találkozásom pillanatában megrendült bennem minden. Felzubogott az ismerősség jóleső érzése. Belül megszólalt egy hang, melyet addig nem engedtem szólni. Ott, abban a pillanatban minden átrendeződött. Kitisztult a kép.
A tisztán-látás élményét kínálom neked is. Egyéni és csoportos hangtálas meditációimon megmerülhetsz a hangok áradó simogatásában. Lelked üdítő hangfürdőt vehet a hétköznapok fárasztó zaja után. Spirituális utazóként lehetőséget van arra, hogy legbensőbb lényedhez csatlakozva kapcsolatba kerülj önmagaddal. Szeretettel és mindenkori elfogadással, nyitottsággal várlak hangtálas meditációimon és relaxációs foglalkozásaimon Győr és környékén. Indulhatunk?

 

Hitvallásom

A hangolódás a lényegem. Tudatosan kapcsolódom a körülöttem élő emberekhez, ösztönösen hangolódok a környezetemre. Rendszerben szemlélem az életet és hiszek abban, hogy a belső hang akkor is az igazság hangja, ha olykor ijesztő. Hibázunk, amikor elnyomjuk. Bátran élünk, ha szólni engedjük. Ez a legjobb út. Sokszor jelez valami ott belül- kisördög, megérzés, sugalmazás, kinek mi-, amiről utóbb kiderül, figyelmeztetés volt. Aprócska jel, hogy veszély közeleg. Kicsiny jelzőlámpa, hogy érdemes fokozottan figyelni. Felkiáltójel, hogy itt dolgod van.