Spirituális utazó vagyok

Köszöntelek, kedves Utazó!
Vártam, hogy idetalálj és tanulhassunk egymástól.
Ha te is hiszel a holisztikus szemléletben és a keleti orvoslás igazságában, akkor tudod, hogy a csakrák megfelelő működésének számos gátja lehet. Az ilyen energiaelakadásokat sikerrel oldhatjuk fel a hangtálas kezelések során.
Hogyan keletkeznek az elakadási gócpontok? A negatív érzelmek – a harag, a félelem, a szorongás, a düh, a gyűlölet, vagy a féltékenység- gyakori jelenléte képezhet olyan érzelmi blokkokat, melyek elzárják az energiavezetékeket. Ennek hatására elsőként fáradékonnyá és érzelmileg labilissá válunk, mígnem ez a hiányállapot idővel életörömünk elvesztéséhez vezet. Hosszútávon szervezetünk meggyengült energiaáramlása fizikai síkon betegségek megjelenését okozza. Vedd észre időben, ha már nem vagy egész-séges!

A csakrarendszer a hatodik érzékszervünk és második immunrendszerünk. Lehetővé teszi számunkra a tudatos és folytonos „lomtalanítást”, a testi-lelki működés következtében elhasználódottá vált energiák eltávolítását. A megszólaltatott tálak az emberben felgyülemlett és besűrűsödött alul rezonált energiákat feloldják, majd gyógyító rezonanciával töltik fel. Emiatt az első kezelés során akár kisebb fájdalmak is felléphetnek. (Leginkább a már eleve fájó, alulműködő szervekben, testrészekben.) A hangtálak gazdag rezgéstartománya újra megteremtheti a megzavart egyensúlyt, így az egészséges szervezet jól hangolt, a saját ideális frekvenciáján rezeg. Nem csak véd, hanem a pozitív rezgéseket is vonzza.
Hangolj rá! Hangolódj magadra!

Mire számíthatok?

A tibeti hangtálás és gongos kezelés nem orvosi jellegű kezelés, és nem helyettesítheti a hagyományos egészségügyi és orvosi ellátást. Betegségre utaló tünetek esetén fordulj orvosodhoz, már diagnosztizált betegség esetén ne hagyd figyelmen kívül az orvos tanácsait.
Egyéni foglalkozásaim személyes beszélgetéssel kezdődnek, melynek során alkalmad lesz elmondani mindazt, amit magadról és az általad kijelölt problématerületről, a kitűzött célokról gondolsz. Ezt követően veszi kezdetét a hangfürdő és lélekmasszázs foglalkozás, melynek során többféle hangtálat megszólaltatunk, kipróbálunk. Ki kell tapasztalnunk a te belső zenédet, hiszen mindenki egyéni módon rezonál. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma dal.
A foglalkozás teljes időtartama kb.60- 90 perc. A csakrakezelés és a hangtálas lábmasszázs időtartama kb. 30 perc, míg a fókuszpontos kezelés 30 vagy 60 perces. Bejelentkezem!

Kérj időpontot, ha támogatásra van szükséged

 • a stresszoldáshoz, a mentális és fizikai kimerültség feloldásához vezető úton.
 • a relaxált állapot eléréséért, a belső nyugalom megtalálásáért folytatott tanulásban.
 • a stressz hatására kialakult betegségek megszüntetésében.
 • a szenvedélybetegségekkel való küzdelemben.
 • a pszichoszomatikus megbetegedések elleni háborúban.
 • a pánikbetegség, a depresszió, az alvászavar elhagyásában.
 • a tanulási problémák feldolgozásában.
 • a koncentrációd javításában.
 • a gyermeki hiperaktív magatartás kezelésében.
 • a fejfájás, a migrén, az ízületi fájdalom, izomfájdalom, izomgörcs enyhítésében, megszüntetésében.
 • a keringési és vérnyomás problémák, érrendszeri megbetegedések kezelésében.
 • az emésztési zavarok, a salaktalanítás és a méregtelenítés gondjainak feloldásában.
 • a műtét utáni lábadozásban, mielőbbi felépülésben.
 • közérzeted javításában, a mindenkori immunerősítésben.

További kérdéseid vannak? Találj választ az Árak és tudnivalók menüben. Döntöttél?

Jelentkezz be!