Vállalati ügyfelek

Zeneszünet rekreációs irodai hangterápia

Zenéből jövőt! teambuilding & hangterápia

Társadalmi felelősségvállalás

Zeneszünet rekreációs irodai hangterápia

A munkahelyi közösségekben létezés egyik legnagyobb nehézsége, hogy miközben a kollégáinkkal jellemző módon több időt töltünk ébren, mint közvetlen családtagjainkkal, valójában célorientált közös tevékenységet végzünk, melynek során nincs lehetőségünk megélni sem önmagunkat, sem egymás legjobb tulajdonságait. A repetitíven végzett napi tevékenységek elfárasztanak, a monotónia idővel kimeríti tartalékainkat.
Ezekben az esetekben kiváló vezetői döntés, felelős közösségi gondolkodás valamilyen rekreációs, irodai tevékenységet választani, mellyel a kollégák testi-lelki felfrissülését támogatjuk. Az ilyen értő és gondoskodó döntések, a közösen megélt élmények, a hangfürdő energetizáló hatása és a kollektív, egyidejű összekapcsolódás javítja a közösségi létezés minőségét és hosszútávon a munkafolyamatokra is jótékony hatást fejt ki.
A munkahelyi hangfürdő az egyik legjobb vezetői befektetés, melynek megtérülése magas hozammal, rövid időn belül várható. Lojális kollégák, megnövekedett teljesítmény, emelkedő motiváció és nagyobb munkakedv, azaz minden, amiről egy vezető álmodik. Munkahelyi hang-élmény-terápia. Megrendelem most!

Többet akarok!

A Zeneszünet rekreációs irodai hangfürdő sem vezetői, sem dolgozói oldalról nem kíván jelentős felkészülést. A nap bármely szakában, előre egyeztetett időpontban történik, melyhez hangszereimmel házhoz megyek. Amennyiben rendelkezésre áll különálló, erre a célra hasznosítható iroda, tárgyaló, sport- vagy klubhelyiség, a hangfürdő fennakadás nélkül lebonyolítható.

Zenéből jövőt! teambuilding & hangterápia

Évek óta jártok csapatépítőre és unjátok a szabadulószobát, a geocachinget és a lézerharc, meg a paintball is megvolt már? Idén döntsetek egy elvonulós, digitális detoxtól sem mentes élmény-csoport-terápia mellett!
A közösség részeként a hangfürdő során a résztvevőknek lehetősége van eltávolodni a hétköznapok nehézségeitől és rácsodálkozni a belső csendre. A közös elmélyülés hatására új szinten indulhat meg a kommunikáció a tagok között és formálódhatnak a csoportdinamika energiái. Lesznek, akik számára a hangfürdő „csupán” pihenés, másoknak akár spirituális élményként is szolgálhat. Ez az együtt-megélés alkalmas talajt teremt a közösen vetett fejlődési gondolatoknak, utakat nyit a sikeres verbális kommunikáció és munkavégzés irányába.
Kérésedre az ország egész területén elérhető a Hangolódó Hangfürdő szolgáltatása, melynek időtartama kb. 60 perc.

Társadalmi felelősségvállalás

Hiszem, hogy hangterápiás szakemberként olyan tudás és erő birtokosa vagyok, mellyel hozzásegíthetek másokat egy boldogabb élethez. Mivel képességem van hozzá, kötelességem is van általa. Feladat, mellyel adhatok azoknak, akiket sokan elfelejtenek, vagy nem akarnak meglátni. Tapasztalom, hogy sokszor az a legteljesebb, akit mások fogyatékosnak látnak. Mindenki számít.
Amikor cégeddel, vállalkozásoddal vagy rendezvényeddel a Hangolódó szolgáltatásait veszed igénybe, döntéseddel jó ügyet támogatsz. Rendszeresen tartok ingyenesen látogatható hangfürdőket mélyszegénységben és krízishelyzetben élő, illetve sérült fiataloknak és felnőtteknek. Vállalati megbízóként valójában két zenei utazást vásárolsz: egyet kollégáidnak, egyet pedig azoknak, akiknek másként nem lenne rá lehetősége.